Zobacz temat

Drukuj temat
Jak grać innymi nacjami w WNP???
Erland17
Jestem nowy na tym forum i proszę o dokładne wskazówki co zrobić aby grać np Saracenami jak jest w mapie Pustynia Złotego Piasku .Dokładny opis taki który da się zrozumieć i co zrobić aby txt było wyświetlane w mapie jak gram.Wiem że są takie poradniki ale nic nie rozumiem. BŁAGAM O POMOC!!!

RajTo
Że jak grac saracenami ?

Normalnie Rozwalony Tak jak wikingami Oui monsieur

Vendos
Nie rozumiem o co chodzi w temacie, jak grać saracenami? RajTo ci odpowiedział, każdą nacją gra się tak samo :). (lub podobnie :D)

Brainy
Udajecie takich bystrych? Jemu wyraźnie chodzi o to, że chciałby samemu zbudować mapkę grywalną inną nacją. Odpowiem krótko: Jeśli nie rozumiesz poradników to zapomnij o czymś bardziej zrozumiałym.

Sami wiecie, że Brainy wie najlepiej.

Vendos
Teraz brainy jak to powiedziałeś i przeczytałem tamten post jeszcze dwa razy to czuje się głupio Rozwalony

RajTo
Aaa, nie doczytalem Śmutno

Myslalem ze mu chodzi, jak grac Saracenami na Pustynia cos tam dalej Uśmiecha się

Mateo22
To da się zrobić tylko w mapach typu DAT

ZbiRek
Masz zarodek w poradnikach. Mapa musi być zrobiona w .dat a nie w .c2m, a jeżeli poradniki Ci nic nie mówią niestety nie poradzisz sobie w ich wykonaniu. Możliwe, że powstaną poradniki wideo o tym jak robić mapy w ".dat", to może wtedy jakoś bardziej Ci to podejdzie. (Ale nic nie obiecuje)

Jak przeczytasz poradnik i masz do niego jakieś pytania możesz je napisać na forum, jeżeli czegoś nie zrozumiesz, wszystkiego Ci nie powiemy, bo przecież po to jest poradnik Puszcza oczko

---
Neymar coraz bardziej mnie irytujesz, już 2 dzisiaj temat w którym wykazałeś się debilizmem i inaczej tego nie nazwę, ogarnij się bo źle się dla Ciebie to skończy.

Edytowane przez ZbiRek dnia 16-08-2013 14:28
Moja agencja: https://mayam.pl

Mateo22
*Mapa w .dat, a nie Mama w .dat Puszcza oczko

---
Dzięks ;D

Edytowane przez ZbiRek dnia 16-08-2013 14:28

Erland17
Brainy proszę cię o to żebyś zrobił mapę na singla saracenami lub bizantyjczykami NOWE !!! Jak zmienić c2m na dat ? proszę i z góry dzięki za odpowiedzi.

ZbiRek
Ja nie wiem co wszyscy widzą w tych mapach, w których można grać inną nacją. Rozumiem, że Brainy zrobił naprawdę fajne mapki, ale Culturesy to opowieść o Wikingu, czyli też Wikingach, a nie Saracenach czy Bizantyjczykach.

Qekuss
Lecz to troche nudne tak ciagle wiedzieć tych samych wikingow te same budynki w kazdej mapie troche roznorodnosci Lol

Erland17
Wiem że to strona o wikingach ale nudne są te ich budynki ludzie i misję z nimi. Ja wolę zabijać ich niż nimi grać więc was proszę żebyście się zmobilizowali i zrobili mapy min 500 na 500 wiele wrogów ataków trybutów do zapłacenia i leśno-górskimi terenami proszę o to brainego bo on się nieźle zna ściągnęłem wszystkie mapy na singla i są extra (wszystkie) np wielkie sprzątanie niezwykła wyprawa ppustynia złotego piasku antiochia atronolia bitwa o akkon. Proszę zróbcie je i wrzućcie serwer dwnl please!!!!!!!!!!

Proszak
To nie restauracja, jak chcesz taką mapę to sam z nim pogadaj.

ZbiRek
Erland17 napisał(a):

Wiem że to strona o wikingach ale nudne są te ich budynki ludzie i misję z nimi. Ja wolę zabijać ich niż nimi grać więc was proszę żebyście się zmobilizowali i zrobili mapy min 500 na 500 wiele wrogów ataków trybutów do zapłacenia i leśno-górskimi terenami proszę o to brainego bo on się nieźle zna ściągnęłem wszystkie mapy na singla i są extra (wszystkie) np wielkie sprzątanie niezwykła wyprawa ppustynia złotego piasku antiochia atronolia bitwa o akkon. Proszę zróbcie je i wrzućcie serwer dwnl please!!!!!!!!!!

Strona jest o serii Cultures, a nie o wikingach, a jak tak bardzo prosisz, to napisz bezpośrednio do Brainego. Uprzedzam, że robienie mapy to nie kilka dni, ale nawet kilka tygodni.

Przejdź do forum: