Zobacz temat

Drukuj temat
Culutres 1 -dyskusja
Kowal xD
Yyyyy ludzie co to bo nie wierze ze to cultures :]

http://www.youtub...KzxrO-Aje0

Edytowane przez GaTo dnia 19-11-2012 17:44

Web
Gimil
Cultures 1 Pokazuje język

GaTo
Nom, dużo fajniejszy graficznie i fabułowo, ale co do silnika to mam wąty.

krystianooo20
No jakbys poszukal napewno jest.

Trzymam garde,jestem gotowy...

Pozdrawiam konfidentów palcem środkowym.

Web
Apex
Z góry wam mówię że nie ma spolszczenia do C1
pozdro może z biegiem lat jak strona się rozwinie to zrobimy własne Lol

Web
GaTo
krystianooo20 napisał(a):

No jakbys poszukal napewno jest.

nie ma.

krystianooo20
Ja myślałem,że jest jednak sie myliłem Śmutno

Trzymam garde,jestem gotowy...

Pozdrawiam konfidentów palcem środkowym.

Web
Proszak
Gimil napisał(a):

Cultures 1 :P

Nie grałem w 1, ale ze wszystkich Culturesów to najbardziej fabulowo i graficznie podobała mi się 2.

zkajo
A to ja z ORYGINALNĄ płytką Cultures: Discovery of Vinland. Kupiona w Olsztynie, w Empiku, na moje urodziny długie lata temu... nawet sklepu już tam tego nie ma Lol (jest Empik, ale gdzie indziej Puszcza oczko )

Razem z The Wiggles był to mój pierwszy prezent urodziny w formie gry komputerowej. Ile ja miałem wtedy lat? Chyba siedem, albo osiem, bo Cultures był wtedy jeszcze nowością. Pamiętam to doskonale... Jak starałem się przeczytać te wszystkie nazwy po angielsku i kiedy wydedukowałem że fisherman to znaczy rybak Lol NIESAMOWITE wspomnienie. Gry wtedy były jeszcze w takich ogromnych pudłach. Muszę poszukać innych części które były w opakowaniu. Cholera, płyta jeszcze działa, i właśnie zainstalowałem, muszę zagrać jeszcze raz. Jakbym wiedział jak to będę wspominał to bym się pudła nigdy nie pozbył Lol

i62.tinypic.com/28tygw4.jpg

Ulubiona część serii, tylko szkoda że nie można przyśpieszyć. Muzyka była MEGA. Ta gra pomogła mi nauczyć się angielskiego Oui monsieur

ZbiRek
Aż się wzruszyłem czytając to Uśmiecha się

Zazdroszczę Ci trochę, że ją posiadasz, pamiętam te pudełka takie, w których środku tłukła się płytka z grą, pamiętne czasy, ale ja żyję długo krócej od Ciebie i niestety nie doświadczyłem tego tak dobrze Uśmiecha się W wieku 8 lat już grałem w Tibie i Age of Empires II, które na swoje lata ściągnąłem z --- torrentów.

Moja agencja: https://mayam.pl

HeMp
A zarówno ja Zbirek w wieku 8 lat przypalałem w ,, No man's land ,, i
Cultures 3 Puszcza oczko

Widzę że to mamy kilka pokoleń Uśmiecha się

ZbiRek
Hehe, no fakt. Teraz niektórzy na tej stronie mają blisko 8 lat i wiesz... grają w Culturesy Puszcza oczko

Moja agencja: https://mayam.pl

HeMp
Jest ktoś tak poniżej 12 lat ? ;d

Qekuss
Tibia o nie Zbirku tak samo zacząłem grać w wieku 8/9 lat ile ja czasu na to gówno starciłem to nie wierze Lol a w wieku 3/4 lat miałem pegazusa i sie grało w mario i w olimpiadę jakąś.A w wieku 5 lat miałem pierwszy komputer i grałem w gry edukacyjne Rozwalony

Proszak
Kiedyś chcialem zagrać w Tibię, niestety nie odnalazłem oficjalnej strony gry,
która zniknęła gdzieś między forami , trudzacymi się w pisaniu jak bardzo ta gra jest beznadziejna.

zkajo
Qekuss napisał(a):

Tibia o nie Zbirku tak samo zacząłem grać w wieku 8/9 lat ile ja czasu na to gówno starciłem to nie wierze Lol a w wieku 3/4 lat miałem pegazusa i sie grało w mario i w olimpiadę jakąś.A w wieku 5 lat miałem pierwszy komputer i grałem w gry edukacyjne Xd

Bolek i Lolek w krainie ortografii! Grało się, oj grało Lol

Dobra, pograłem sobie. NAJLEPSZA część cultures Lol Ta muzyka, te miodne nacje... wszystko jest tam miodne. I rozdziałka działa na full HD Uśmiecha się

i60.tinypic.com/sphvdl.jpg

i58.tinypic.com/wa4pjs.jpg

i61.tinypic.com/rhpb3b.jpg

Qekuss
Zkajo mlodszy jestem wiec gralem w jakies wesole szkoly ireksie niz bolka i lolka Rozwalony

Mateo22
ja mam wszystkie części Reksia (na opakowaniach napisane jest wiek 6+)

P.S. Zkajo ty to jesteś szczęściarzem, że masz cultures 1! Też chciałbym zagrać, ale nie chcę być piratem

Czosnus89
Ja kiedyś grałem w Culturesa I i w Setlersów o strasznie podobnej grafice. Dobrze wspominam CI, chodź dużo też nie grałem bo to było parę laty temu, a Angielskiego nie znałem.

Proszak
"Na kłopoty Pantera" Uśmiecha się

Przejdź do forum: