Zobacz temat

Drukuj temat
Mapy
Proszak
Smoku to naprawdÄ™ jest troche pracy

evo
smoku60 napisał(a):

ile jeszcze będziecie robić te mape czekam na nią z niecierpliwością :party1:

Mapę dat do Cultures , to nie jest tak chop siup i zrobiona. To trzeba masę kodu napisać. Masa linijek tekstu i trzeba jeszcze to wszystko przełożyć z c2m na dat, więc chwile poczekasz.

Web
smoku60
ok a ile wam to zajmie

nudy !!! Imprezka

evo
nie wiem, to zależy kiedy 2mroczny podeśle mi mapkę i jak długi będzie scenariusz, bo w większości on jest projektantem.

Web
smoku60
ok
czekam na mape

nudy !!! Imprezka

Dzejkaci
juz koncze pcx i ozdabiam i dzis zrobie pcx do 2 mapki
beda 3 mapki
a naprawde trudno mi zrobic pustynie zwlaszcza ze nigdy nie zrobulem pustyni
aha jesli chceciezeby mapka byla fajna to polecam kolory z cultures 2 czyli to co remik ostatnio dodal zobaczcie
w galeri dla fanow

Edytowane przez Dzejkaci dnia 05-03-2014 16:46

Saint
Ależ dobrze, że nowe mapy powstaną. Nie miałem w co grać, a te z forum wszystkie przeszedłem.

Tak w ogóle, podziwiam Was za chęć robienia tego typu map. Ja nigdy nie mogę zrobić ładnej w normalnym edytorze, a co mówić o mapach w formacie dat. Na pewno Bóg Wam to wynagrodzi.. Lol

Nie mam internetu!

Dzejkaci
bóg zapłać

Dzejkaci
mam pytanie do was ile ludzi czeka na mapke egipcjan ?
bo zabardzo nie wiem czy warto Ninja
mam tez prośbę jeśli bardzo w to chcecie w to zagrac to naprawdę polecam wam pach zmieniający teksturki poleca Marek Owsiak

Saint
Na pewno chcę ja, reszta mało ważna. Lol

Tak na poważnie... Uważam, że mapa będzie miała mnóstwo zwolenników.

Edytowane przez Saint dnia 05-03-2014 18:00
Nie mam internetu!

Remik
Ja czekam na mapke Uśmiecha się Ciekawi mnie kilka aspektów odnośnie funkcjonalnosci map Uśmiecha się

Dzejkaci
to do eva Rozwalony

evo
To znaczy o co remik?

Web
mrlimonka
o mapę jeśli dobrze myślę Pokazuje język

Remik
No ogólnie... egipt jest zbugowany troche i mogą być problemy dlatego ciekawy jestem jak wyjdzie... no i malo budynków... jak masz zamiar to ominąć?

Dzejkaci
fakt Egipt jest zbagowany np nie mają lucznikow moze jak sie zbaguja to beda ja mam pomysl na budynki i czemu maja akurat winikgow to juz moja i evo sprawa Uśmiecha się

Proszak
2mroczny napisał(a):

fakt Egipt jest zbagowany np nie majÄ… lucznikow moze jak sie zbaguja to beda ja mam pomysl na budynki i czemu maja akurat winikgow to juz moja i evo sprawa :)

Weź mroczny używaj znaków interpunkcyjnych Rozwalony

evo
ReMiK napisał(a):

No ogólnie... egipt jest zbugowany troche i mogą być problemy dlatego ciekawy jestem jak wyjdzie... no i malo budynków... jak masz zamiar to ominąć?

Zastąpię podstawowe budynki na te Saracenów lub bizancjum.
Co do łuczników to to plemię ma łuczników, tyle tylko że oni rzucają włóczniami.

No zobaczymy co wyjdzie jak już zrobię, życzcie powodzenia.

Web
smoku60
ja czekam na mape jakby coÅ›

nudy !!! Imprezka

kamiln155
ale budynkow co nie maja egipcjanie to zasstopcie budynkami sarecen tak jak jest w kampanie mazuleam ze EL ARAB miesli budynki sarecen a włocznicy egiptu nie maja łukow bo w kampani paramidy z giza nie moszna dac im ale to jakos gra zrobila ze mielii

Przejdź do forum: