Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
Sprostowanie dramatu
|
|
totalefect |
Dodany dnia 24-03-2014 14:46
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 13 Postów: 13 Data rejestracji: 09.11.12 |
Witam, piszę bo zaniepokoiła mnie atmosfera pozostawiona po moim odejściu z tej strony. Piszę, bo wyleczyłem się już z tej strony i uważam, że czas już żebyśmy wszyscy ruszyli dalej i zostawili spory za sobą. Mój konflikt ze Zbirkiem wynikł z tego, że byłem zazdrosny o coraz większą rolę jaką spełniał na stronie. Od czasu kiedy założyłem Culturesnation.pl (nazwę wymyśliłem, stronę wymyśliłem, za stronę zapłacił Zbirek), wkurzała mnie coraz większa rola jaką spełniał na stronie. Dlatego bywałem nierzadko wobec niego nie fair, a wiadomo że mam władczy charakter. Jedno co mnie cholernie boli to kłamstwa w typu: "Gato nigdy nic nie robił, był jednym wielkim hipokrytą, c[CENZURA]em i wgl. najgorszym". A to gówno prawda. Całe gimnazjum siedziałem nad cultures.dbv.pl żeby cokolwiek wykrzesać ze strony. Przewaliłem kawał życia na tamtej stronie o czym starsi użytkownicy wiedzą. Co do mitu jakoby cultures.dbv.pl założył Radek a ja się wpierdoliłem, to historia była taka, że byłem jednym z graczy gdzieś w 2008 roku skumplowanym z Radkiem, było nas może 5: ja, space, radek, be power, rasta i space zalozyl cultures.phorum. Moda miał tam Radek, natomiast on się o coś pokłócił ze Space i wyklał go, za co został wykopany i wtedy postanowilismy, ze zalozymy cultures.dbv. Co do kolejnego mitu a propos de Gorki i Rajto - zostali zbanowani bo mnie obrażali i mieszali z gównem na hamachi dlatego, że powiedzialem im że poszczają cały czas spam. Na culturesnation sam kminilem css w csmsie czyli interfejs, natomiast php zainstalował Zbirek. Później się rzeczywiście opierdalałem i nie zaprzeczam. Co do mojej twórczości w mapach, nikt nigdy mi w niczym nie pomagał jedynie do tej mapy gdzie pierwszy raz można było grać frankami PO UTWORZENIU JEJ i wrzuceniu na niemieckie fora Molt zaproponowal mi, ze przerzuci gracza 01 na 00 i dodał 3 portale. Co do Zbirka to pulicznie mówię, że przepraszam za moje zachowanie. Chciałem być hegemonem na stronie i nie potrafiłem się oswoić z myślą, że Ty dzielisz ze mną stronę. Wszystkie późniejsze słowa to był gniew. Tyle mam do powiedzenia i życzę dużo szczęścia w grze. ~~Gato |
|
|
Remik |
Dodany dnia 24-03-2014 16:44
|
Główny administrator Punktów: 2495 Postów: 550 Data rejestracji: 17.09.12 |
Oooooo nie spodziewałem się już ciebie tutaj Ludzie kłócą się od zawsze. Najważniejsze jest umieć przeprosić czy przyznać się do błędu |
|
|
RajTo |
Dodany dnia 24-03-2014 17:00
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 2 Punktów: 4438 Postów: 2517 Data rejestracji: 12.05.13 |
Że ja cie niby obrażałem ? pff .. Niellegalny mowil ze sie opierdalasz, ja z Gorkim to potwierdziliśmy i wpierdoliles nam perm bana A o spam na hamachi, to mialem mieć bana tylko na 2 tygodnie, lecz potwierdziłem słowa Niellegalnego i unbana już nie dostałem :> Ja się ciesze, że nie ma cie na stronie. Gdybyś wrocil to [CENZURA] tą strone i możecie usunąc mi konto, jak to zrobiles kiedys Tyle z mojej strony. |
|
|
Apex |
Dodany dnia 24-03-2014 17:01
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 559 Postów: 371 Data rejestracji: 17.09.12 |
dobra czas zajebać mądrość życiową: "Jesteśmy tylko ludźmi" (c) Apex Myślę i stwierdzam że fajnie że wg wpadłeś tutaj i coś napisałeś o co chodzi, w sumie to nawet czas na zmianę mojego opisu bo teraz trochę mi głupio :s Mam nadzieję że wszystko się ułoży tam między Tobą a Zbirkiem. Ciesze się że nie napisałeś mu tego tylko na PW bo by to pewnie zlał a tak to my chociaż wiemy bo znamy już punkt widzenia Twojej i Jego strony. Hmm proponuje piwo na zgodę. |
|
|
totalefect |
Dodany dnia 24-03-2014 18:25
|
RajTo napisał(a): Że ja cie niby obrażałem ? pff .. Niellegalny mowil ze sie opierdalasz, ja z Gorkim to potwierdziliśmy i wpierdoliles nam perm bana A o spam na hamachi, to mialem mieć bana tylko na 2 tygodnie, lecz potwierdziłem słowa Niellegalnego i unbana już nie dostałem :> Ja się ciesze, że nie ma cie na stronie. Gdybyś wrocil to [CENZURA] tą strone i możecie usunąc mi konto, jak to zrobiles kiedys Tyle z mojej strony. Niellegalnemu wytłumaczyłem o co chodziło i lajtowo gadalismy później a wy nie chcieliście słuchać. Od tego czasu powiedział, że pierdoli strone i chyba sie juz wiecej nie pokazal. |
|
|
Proszak |
Dodany dnia 24-03-2014 18:42
|
Główny administrator Punktów: 4948 Postów: 1488 Data rejestracji: 17.09.12 |
http://cultures.dbv.pl/maintenance.php |
|
|
Apex |
Dodany dnia 24-03-2014 18:52
|
rozwiń myśl.. |
|
|
Proszak |
Dodany dnia 24-03-2014 19:03
|
Te oszczerstwo funkcjonuje juz chyba z pol roku (I jak widac wciąż jest) Zastanawiam sie w jaki sposob GaTo moglby to zrekompensowac, bo osobiscie na te chwile nie widze opcji. |
|
|
Saint |
Dodany dnia 24-03-2014 19:13
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 47 Postów: 16 Data rejestracji: 05.03.14 |
Proszak, pamiętaj! Trzeba bliźniemu wybaczać. Życie jest za krótkie, aby toczyć spory.. Nie mam internetu!
|
|
|
Proszak |
Dodany dnia 24-03-2014 19:13
|
To nic osobistego |
|
|
Saint |
Dodany dnia 24-03-2014 19:15
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 47 Postów: 16 Data rejestracji: 05.03.14 |
Oj, niech chłopak zrobi kilka zajebistych map i wszyscy zapomną o dawnych sporach Nie mam internetu!
|
|
|
Proszak |
Dodany dnia 24-03-2014 19:40
|
Saint napisał(a): Oj, niech chłopak zrobi kilka zajebistych map i wszyscy zapomną o dawnych sporach :D Saint bez urazy, ale nie wiesz z czym mamy doczynienia. Jestes od niedawna i nie rozumieszco sie wtedy dzialo. To nie jest sprawa przeprosin i wybaczenia |
|
|
Apex |
Dodany dnia 24-03-2014 19:41
|
przydałoby się pogierzyć na jakiś bo aktualnie przechodzę tą Brainego o przeklętej dolinie ;v |
|
|
totalefect |
Dodany dnia 24-03-2014 20:31
|
Proszak napisał(a): Te oszczerstwo funkcjonuje juz chyba z pol roku (I jak widac wciąż jest) Zastanawiam sie w jaki sposob GaTo moglby to zrekompensowac, bo osobiscie na te chwile nie widze opcji. Bez urazy, ale co Ty wgl. masz wspólnego z tematem? Zawiniłem Ci jakoś? |
|
|
Proszak |
Dodany dnia 24-03-2014 20:49
|
Chyba sobie żartujesz http://cultures.d...enance.php Ja dbam o interes strony i jeżeli ktoś działa na jej niekorzyść to jest likwidowany, bez względu na to czy mi zawinił czy nie. To chyba oczywiste. A bagaż przykrych doświadczeń z tobą związanych jest wybitny i na tę chwilę nie widzę powodów dla których mielibyśmy cie tu trzymać. Po prostu wiem do czego jesteś zdolny i nie pozwolę aby to się powtórzyło. Myślisz że jak wrócisz i przeprosisz to wszystko będzie załatwione, nie nie będzie. I jeszcze śmiesz mówić że nie mam z tym nic wspólnego. Wróciłeś, przeprosiłeś, spoko. Może na innych to zadziała ale nie na mnie. Zrobiłeś co zrobiłeś i nie odkręcisz tego i nie ma powodu żeby ci zaufać, bo jest szansa że to powtórzysz. I jeszcze raz powtarzam, to nic osobistego |
|
|
totalefect |
Dodany dnia 24-03-2014 22:36
|
Co Ty gościu wgl. tworzysz? Jak powiedziałem, że odchodzę to byłeś pierwszym żeby mnie prosić o to żebym Ci wysłał mój folder usermaps skoro już odchodzę... Ja działam teraz na niekorzyść strony..? Niby w jaki sposób...?Bagaż przykrych doświadczeń...? Nie wiem czy wymyśliłeś sobie jakąś telenowelę pomijając fakt, że nie masz z tym nic wspólnego, a to jest sprawa pomiędzy mną a Zbirkiem. Ja absolutnie nie mam zamiaru wracać ani nic robić. Przyszedłem tylko przeprosić Zbirka za bycie nie fair w trakcie wczesnego culturesnation i żeby wyprostować atmosferę wśród użytkowników którzy dostali info tylko emocjonalną dawkę info z jednej strony. Wgl Ty nie masz pojęcia do czego jestem zdolny i kim jestem bo wgl. Cie nie znam. Gadaliśmy tylko kilka razy o mapach...... Nie ogarniam po cholore siejesz taki ferment po stronie |
|
|
Proszak |
Dodany dnia 24-03-2014 22:55
|
A na co mi twoj folder z mapami? Co to jakis zaszczyt mnie spotkal? Sam robie o wiele lepsze mapy od twoich i co tam tworzyles przez tyle lat swojej ciezkiej pracy to malo mnie obchodzi. Z reszta i tak go nie wyslales to o czym wgle mowimy Nie musialem z toba gadac, widzialem przez 2 lata do czego jestes zdolny. I jeszcze raz powtarzam ja dbam tylko o dobro strony i ciesze sie ze nie zamierzasz wracac. Mam ci jescze raz wyslacnlinka z dbv zeby ci udowodnic ze dzialasz na szkode czy dalej bedziesz sie spieral? Nikt po twoim odejsciu nie plakal, a atmosfera sie poprawila, bo nikt juz nie byl przez ciebie beszczelnie oklamywany (pisanie ze punkty bedzie mozna wymienic na edytor interialny). Zalatw sobie ze Zbirkiem co masz załatwić, chociaż nie wiem jak można przepraszać kogokolwiek pisząc o nim to http://cultures.d...enance.php Także powodzenia Edytowane przez Proszak dnia 24-03-2014 23:17 |
|
|
ZbiRek |
Dodany dnia 24-03-2014 23:06
|
Główny administrator Punktów: 2740 Postów: 1562 Data rejestracji: 17.09.12 |
Gato, Gato, Gato, jak za dawnych lat. - powiedział Ojciec Pijo. To, że mnie przeprosiłeś nie zmienia faktu, że przyszedłeś sprostować swoją postać mówiąc "przecież nie byłem taki zły". Myślałem, że Cię znam, ale okazało się inaczej, co wyjaśniło mi kilka osób z twojej szkoły, mam również twoje zdjęcia - i to nie jest szantaż, po prostu je mam. Sprawa, która tutaj trwa wcale nie jest między nami. Proszak aktualnie jest na tym samym poziomie "posiadania" CulturesNation, więc tylko czekałem na przebieg wydarzeń, ponieważ moja kwestia w tej sprawie leżała również na rękach Proszaka, które napisały słowa, z którymi się zgadzam. Jeżeli przepraszasz za kłamstwa nadal kłamiąc, to nie oczekuj na jakiekolwiek wybaczenie z mojej strony, albo ze strony innych. Niektórzy tu lubią się widzę rozczulać, ale nie w tym rzecz, żeby dawać komuś szanse. Zanim GaTo stracił admina już wcześniej też go stracił na krótszą chwilę, przez swoje ograniczenia do rozwoju strony. Gdyby nie ten ruch nigdy ta strona nie zaszła by tak daleko, a to że siedziałeś na stronach z php-fusion i szukałeś gotowych wtyczek na stronę, typu rozwijane menu czy galeria to naprawdę wielki wysiłek... punkty też tam były ;] Tak właśnie zakończę ten temat, fajnie że do nas zajrzałeś, ale chyba pora skręcić na własne ścieżki i trzymać się własnych planów. Pozdrawiam, ZbiRek Moja agencja: https://mayam.pl
|
|
|
totalefect |
Dodany dnia 24-03-2014 23:10
|
@Proszak Na co? Nie wiem. Ja o Twój jakoś nie prosiłem .. Ja nie mam czasu na Twoje kompleksy. Ciekawi mnie tylko do czego "2 lata byłem zdolny"? Co do "przez ciebie beszczelnie oklamywany (pisanie ze punkty bedzie mozna wymienic na edytor interialny). " to nie wiem o co Ci chodzi. Za punkty chciałem zaoferować komponenty PCE:T oparte na money value i cheat engine zmieniające masowe wartości i na wstawkach niemieckich kolegów. Na tapecie był wtedy Odin Mod którego filmik wrzucałem na stronę. @Zbirek Przepraszam za kłamstwa kłamiąc? W którym miejscu? Masz moje zdjęcia? Co z tego. Możesz sobie wejść na FB i mi wysłać zaproszenie.. Ja przyszedłem tu po to tylko żeby zostawić porządek. Liczyłem na to, że do tego dorośliście. Edytowane przez totalefect dnia 24-03-2014 23:17 |
|
|
Kowal xD |
Dodany dnia 24-03-2014 23:15
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 466 Postów: 308 Data rejestracji: 17.09.12 |
Elo gato |
|
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |