Zobacz temat

Drukuj temat
Wielka ucieczka - problem..
Red
Witam! Otóż mam pewien problem z mapą "Wielka ucieczka". Problem polega na tym, że do skończenia gry, zostało mi ostatnie zadanie. Czyli zapłacić trybut w postaci 15 ciastek generałowi. Oczywiście wpłaciłem żądany trybut, ale zadanie się nie wykonało. Powtórzyłem tę czynność kilka razy (tak że nawet już chyba wyczerpałem limit ludzi w grze, bo po wpłaceniu kolejnego trybutu, nie pojawiali mi się żołnierze) i nic to nie pomagało. Czy coś robię nie tak? Czy może to taki błąd w mapie? Bardzo proszę o pomoc. (przepraszam jeśli temat założyłem w złym miejscu).

Dzejkaci
ja chyba mam rozwiązanie jeśli wykonałeś wszystkie misje i pokazała ci się cała mapka to wszystkie misje , trybuty są nie ważne jak np po wykonaniu misji wielkie sprzątanie i gdy zapłacisz trybut to nie dostaniesz woja, mam nadzieje że pomogłem Ninja

Red
Te pierwsze 3 misje wykonałem, fakt. Ale po pokonaniu: Saracenów, Wikingów oraz Franków, mapa mi się nie odblokowała. Nie wyskoczyły mi też żadne "dialogi końcowe" że pokonałem wszystkich moich wrogów.

Dzejkaci
to jest tylko 1 sposób zapytaj autora Ninja

ZbiRek
Poczekaj aż ReMik napisze... to się wyjaśni Puszcza oczko

Moja agencja: https://mayam.pl

Remik
W komentarzach pod mapa to jest opisany... W trakcie tworzenia mapy podwinela mi sie noga i zamiast dac 402 to dalem 401 przez to nie zalicza misji pokonania wikingow. Przepraszam za problem, zaaktualizuje mapke za niedlugo, zeby wszystko bylo ok Uśmiecha się

Jeśli odparłeś ataki i zniszczyłeś wrogie garnizony to udało ci się wygrać Uśmiecha się Trybutu nie trzeba płacić jeśli się nie chce Uśmiecha się

Red
Ahh, no i wszystko jasne. Mój błąd, że nie spojrzałem w komentarze... Tak czy inaczej, dziękuję za pomoc! Uśmiecha się

Przejdź do forum: