Zobacz temat

Drukuj temat
Potrzebna pomoc
Remik
Witam Lol
Potrzebna mi pomoc przy tworzeniu modów. Szukam osoby mającej ogólne pojecie o grze i wyrównaniu sił poszczególnych frakcji. Jej zadaniem byłoby ustalanie jakich zasobów potrzeba do budowy danego budynki i kolejności odblokowywania budynków itp itd Uśmiecha się

RajTo
A co masz zamiar stworzyć ?

Być może bede mogl pomoc Uśmiecha się

Neptun
czyli w skrócie nowe drzewko technologiczne ?

ZbiRek
Nooo pasuje zrobić coś, co spowoduje, że ta sama osoba osiągnie ten sam efekt rozwoju w tej samej minucie, każdą nacją ;]

Moja agencja: https://mayam.pl

Remik
dokładnie tak Uśmiecha się tylko chodzi o to, żeby frakcje sie rózniły rozbudowa... a nie ze zawsze tak samo tylko inne tekstury budynków

Remik
Rajto to spróbuj stworzyć nowe drzewko technologiczne dla saracenów zwracając uwage na wymagane surowce itp... Nie muszą być wymagane wszystkie surowce, może w ogóle nie być dachówek np Uśmiecha się Tylko zwróc uwagę, że są namioty np to fajnie by było, żeby była wymagana skóra. Trzeba tak to wszystko zrobić, żeby osoba grająca tą frakcją była porównywalna z osobą grającą wikingami Uśmiecha się

RajTo
A wymagane surka zrobić też dla tych budynkow, ktore trzeba bedzie wziąść z Wikingow, czy z samych Saracenow ?

Neptun
to może i ja sobie spróbuje

Neptun
a i jeżeli mówimy o saracenach to warto zauważyć że ich koszary kuźnia i magazyn mają złote zdobienia

Remik
Dla wszystkich budynków Uśmiecha się Jednak możesz usunać niektóre budynki, jeśli uwazasz ze moze ich nie byc Uśmiecha się No probujecie Lol tak samo będzie trzeba zrobić z frankami bo teraz to tam jest w caly świat Uśmiecha się

RajTo
I zauważ, ze ich budynki nie potrzebują marmuru , a domy potrzebują naczyń,lub mebli Uśmiecha się

Edytowane przez RajTo dnia 11-05-2014 12:37

Neptun
Remik napisał(a):

Dla wszystkich budynków Uśmiecha się Jednak możesz usunać niektóre budynki, jeśli uwazasz ze moze ich nie byc Uśmiecha się No probujecie Lol tak samo będzie trzeba zrobić z frankami bo teraz to tam jest w caly świat :)

Heh to ten który "nie zrobi nic w kierunku cultures w najbliższym czasie " Lol
Widze że bardzo chcecie tą gre rozbudować.Dobrze Lol

Remik
akurat co do naczyn i mebli to raczej powinny byc... marmuru nie musi byc, chociaz moze ) No sam nie wiem, trzeba cos wymyslic ale zeby byly równe szanse wszystkich

Neptun
a dało by rade dodać nowy surowiec?
np złota cegła?

RajTo
Tekstury budynkow wikingow dla saracenow bedą miały zmienione tekstury, czy zostaną takie same ?

Neptun
można by zmienić na "pustynny "klimat jak się da

RajTo
hmm, skonczylem surki dla budynkow, teraz bierzemy się za drzewko odblokowywania budynkow Uśmiecha się

@ Totalnie nie wiem jak sie za to zabrac ;\ Rozwalony

Edytowane przez RajTo dnia 11-05-2014 13:59

Remik
dla saracenow chcialem dac budynki saracenow i egipcjan, takie polaczenie Uśmiecha się Ewentualnie druida czy chatke zielarza od wikingow tylko Uśmiecha się

Jak cos to piszcie na skype: remik0495

Qekuss
Druid i zielarz od wikingów jedynie ? czy nie zrozumiałem kontekstu
Bo np. saraceni nie maja browara itp . Rozwalony

RajTo
przemaluje się browara na żółto i bedzie dla saracenow Rozwalony

Przejdź do forum: