Zobacz temat

Drukuj temat
FrankMod - Prawdziwy rozwój Franków!
dwuoki cyklop
,,jak zrobiliscie ten budynek kamieniarski?'' podpinam siÄ™ pod pytanie

W kupie siła. Imprezka

RajTo
O boże, co to za wymaganie do krawca !

Kto to wymyślil Rozwalony

Remik
hihihihi Rozwalony

RajTo
hue hue Rozwalony

Powiem szczerze, że jeszcze nie testowalem moda bo samemu mi sie nie chce, a nikt nie ma z kim grac Uśmiecha się

Kto chce to pisać na Evolve, to przetestujemy Frank Moda Uśmiecha się

GaTo
Fajny mod, dobrze się gra, aczkolwiek pojęcie mod do Cultures nadal nie dociera do moich uszu Lol

floro1234
Wiem czemu nie można budować piekarni 2 świątyni mennicy i laboratorium alchemicznego ponieważ drzewko rozwoju jest takie samo jak u wikingów czyli piekarnia 2 mimo że w modzie nie potrzebuje marmuru tak jak reszta ale aby odkryć je musimy odkryć marmur. Dlatego proste rozwiązanie przywrócić marmur albo coś innego .

A co do moda świetna robota oby tak dalej przydały by się kolejne nowe budynki ala warsztat kamieniarza . A i co do Hodowli bydła farmer co hoduje pszenice świetna sprawa tylko szkoda że budowniczowie nie mogą zabierać pszenicy do budowy ale myślę że coś wymyślicie Puszcza oczko

lorem
A mi FrankMod nie działa :(.

ZbiRek
Bo nie umiesz wkleić go do folderu z grą...

Moja agencja: https://mayam.pl

Apex
co do marmuru.. weź tutaj kurde pierwszą misję kampanii ÓcŚ przejdź gdzie na miejsce budowy trzeba dostarczyć marmur Rozwalony

Web
Remik
możesz handlowac Uśmiecha się

Neptun
niby tak ale to jednak jest trochÄ™ niekomfortowe ograniczenie

RajTo
Czy tyko ja tak mam, ze nie moge zbudowac krawca ?

RajTo
Okey, zaraz sprawdza ;]

RajTo
Pytanie:

Czy grając na Frank Modzie, da się zrobić, ze np ja gram wikingami a kolega Frankami, czy mozna tyko frankami ?

Jesli siÄ™ da, to gdzie se ustawia wikinga/franka ?

Remik
Pewnie, że można Uśmiecha się W mapkach w player.inc musisz danemu graczowi dać viking a tam innemu frank i jeszcze w staticobjects temu graczowi co dales viking wszystkich ludow zamienic na viking a temu drugiemu co dales frank zmienic na frank i tyle Uśmiecha się

floro1234
A co do tego marmuru o którym pisałem wcześniej nie chodziło mi tu o sam towar lecz o technologie . Skoro frankowie nie odkryli marmuru nie mogą budować budynków które w drzewku technologicznym wymagały marmuru mimo że teraz nie jest on wymagany w budowie .

Nie chodzi o towar a o technologie Puszcza oczko

Pan Smaczek
Co robi Morski Rybak ?

Kto gra w Warcrafta 3 The Frozen Trone?

Neptun
Podobno powinien łowić ryby na statkach ale nie wypaliło Śmutno

Pan Smaczek
Szkoda Åšmutno

Kto gra w Warcrafta 3 The Frozen Trone?

ZbiRek
A Morski Kupiec wyrzuca grÄ™ na multi ;D

Moja agencja: https://mayam.pl