Zobacz temat

Drukuj temat
FrankMod - Prawdziwy rozwój Franków!
RajTo
a co mial robic ten morski kupiec ?

thebadman
Na 100% nie handlować korzystając ze statku jako pojazdu.

RajTo
To handlarz nie może handlować, korzystając ze statków ?

Myślałem że może ;]

Daimon
Wszyscy tutaj o budynkach i zawodach , a dało by się zwiększyć rozmiar mapy w edytorze ?

Proszak
Wielokrotnie próbowaliśmy i nic Śmutno

RajTo
Szkoda, a fajna by byla mapa 1000x1000 multiplayer Rozwalony

Daimon
Internal robi większe mapy tzn. że funkcja jest , tylko trzeba ją odszukać . Zapewne w lib , w jakimś pliku .cif.
Obejrzałem Frank mod , i trochę poznałem kilka rzeczy np. buildblock przy landscapes, można budynki egipcjan przypisanć saracenom w WnP

Edytowane przez Daimon dnia 19-05-2014 17:46

RajTo
pytanie:

Jak w Frank modzie, można odblokować świątynie i mennice ?

Mennica potrzebna chodzby do zrobienia krawca 2 Lol

Remik
Dam poprawke za niedlugo, żeby już mieli ten marmur Uśmiecha się Rajto a jak tam to do tych saracenow? Zrobiłes? Jak tak to podeslij na priv Uśmiecha się

RajTo
surowce do budowy juz gotowe, a co do drzewka to pomyśle jak to dziadostwo zrobić Rozwalony

@ Czyli nie da siÄ™ w Frank Modzie zbudowac krawca 2 ;\

Remik
poprawie to Uśmiecha się Spokoloko, to jak bedziesz mial czas to mozesz pomyslec nad surka u frankow tez to poprawie Rozwalony

RajTo
Okey, jutro się wezmę za to drzewko, to może na jtr. będzie gotowe, a jak skończę to drzewko Saracenów, to wezmę się za Frankow.

Remik
Co powiecie na możliwość dawania chleba, ciastek, ryb ludzią do ekwipunku, żeby korzystali kiedy będą głodni?

Qekuss
dobry pomysł Rozwalony

Tyle że miód pitny byłby bezużyteczny lecz mógłby np. odnawiać wytrzymałośc "D

Remik
Miod pitny karmi dwa razy i wiecej Uśmiecha się

skok24
dlaczego ten mod mi nie działa??

Qekuss
Najpierw powiedz co Ci nie działa wytłumacz szczegół . Powiedz jak instalujesz a nie od razu pretensje że nie działa.

zkajo
skok24 napisał(a):

dlaczego ten mod mi nie działa??

Najprawdopodobniej dlatego, że źle go zainstalowałeś. Opisz problem, a ludzie postarają ci się pomóc.

skok24
już działa i jest super Lol

Pan Smaczek
A tak wogóle to kiedy będzie ta poprawka do frank moda?

Kto gra w Warcrafta 3 The Frozen Trone?

Przejdź do forum: