Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Skąd dowiedziałeś się o naszej stronie?
|
|
WiatRak |
Dodany dnia 16-04-2014 11:59
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 31 Postów: 15 Data rejestracji: 19.11.12 |
Szukałem na niemieckiej stronie mapek i tam pisało zapraszam na cultures.dbv coś takiego i wbiłem ta strona to wikingerfelix chyba |
|
|
Arrownarrow |
Dodany dnia 15-08-2014 11:22
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 27 Postów: 21 Data rejestracji: 14.08.14 |
Map szukałem, bo tworzyłem żmudnie swoje w edytorze dołączonym do gry.... miesiąc pracy ale jaka satysfakcja. Głównie były to przeróbki szablonów. Mapy o Krzyżakach (Frankowie) o Gladiatorze w górach (szablon mapy o Łańcuchu) mega trudną (Tylko niewielka wioseczka na północy przyjazna a ja na łącze na południu, w środku Tyran ) Poza tym chciałem sie dowiedzieć czy tylko ja jeden w to gram czy ktoś jeszcze i jestem mile zaskoczony. Phantom Lord Is Never Failed!!! Arrov is evil!
a tak to "So What" Głównie oręż dalekosiężna. Te.... frondibole np. dać do Culturesa mmmm miód ale nie wiem jak to zrobić bo nie lubię komplikacji w życiu (sam nie lubię) Co lubię: Prawdziwe maszyny czyli takie ze nawet są korby na wierzchu, para, sadza i dym z waszką zmieszany nie znam się na elektronice i tylko to że gram sobie w Bjarniego mi wystarczy. Z resztą plaga węży co to było? Czarna magia! Przez kogo i co? "Obłudę" i "Magazyn mód" Taktyka "Blitzkrieg" Kupiec: "Robin Hood" Jak sobie od czasu do czasu w to pogram to mogę się wyluzować jak chcę.... a reszta to wielkie. Since 2006 |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |