Zobacz temat

Drukuj temat
Propozycja rozwoju portalu
ZbiRek
jakubek212121 napisał(a):

A po co od razu przenosić tam całą stronę? Możnaby tam dać tylko podstawy tego co jest tutaj i linka do CN. Ewentualnie jak w ogóle nie chcecie tam być to sekcja Cultures może nas kierować od razu tutaj

To właśnie zaproponował Proszak, ale zkajo pewnie nie będzie tym zainteresowany ;P

Moja agencja: https://mayam.pl

zkajo
ZbiRek napisał(a):

jakubek212121 napisał(a):

A po co od razu przenosić tam całą stronę? Możnaby tam dać tylko podstawy tego co jest tutaj i linka do CN. Ewentualnie jak w ogóle nie chcecie tam być to sekcja Cultures może nas kierować od razu tutaj

To właśnie zaproponował Proszak, ale zkajo pewnie nie będzie tym zainteresowany ;P

Tego nie powiedziałem, można ponegocjować Puszcza oczko

Idea jest jednak taka, by ci którzy grają w portalu w jedną grę, poznali drugich, i może zainteresowali się pozostałymi produkcjami dostępnymi na naszym portalu. Zrobimy tak, że kiedy portal powstanie, i będziecie widzieć jak się rozwija, zobaczycie czy warto do niego przystąpić czy nie Puszcza oczko Tak chyba będzie najlepiej Uśmiecha się

Proszak: Teczkę dałem dla tego, że na wielu forach dostaję konstruktywną krytykę, a nie raz zdarzyły się też zlecenia pracy. Poznaję też ludzi którzy mają takie same zainteresowania co ja Puszcza oczko

Proszak
Mamy podobne zainteresowania Puszcza oczko
Za rok kończę liceum i oficjalnie będe mial zawod artysta plastyk Lol
Z tym ze ty preferujesz 3D, ja raczej tradycyjne kierunki jak rysunek, ale z
grafikÄ… komputerowÄ… tez ciÄ…gle mam doczynienia.
Kiedys probowalem nauczyc sie operowac w blenderze ale jakos nie moglem sie w tym polapac, potem stracilem checi i juz do 3D nie wracalem. Akurat z twoich prac to najbardziej podobaly mi sie figurki i projekt strony internetowej z piwami, bo te rendery to takie sobie ;P

GaTo
Średnio mi się wydaje żeby gracze Doty 2 i Lola widząc pod-forum 10 letniej gry obok zechcieli w nią grać. Migracja raczej by aktywności na forum nie poprawiła, wręcz przeciwnie.

ZbiRek
GaTo napisał(a):

Średnio mi się wydaje żeby gracze Doty 2 i Lola widząc pod-forum 10 letniej gry obok zechcieli w nią grać. Migracja raczej by aktywności na forum nie poprawiła, wręcz przeciwnie.

Dokładnie tak to chciałem ująć.

Moja agencja: https://mayam.pl

floro1234
Gra o Tron Puszcza oczko moje pierwsze skojarzenie brakuje jeszcze tylko tego żebyście zaczęli się zabijać

floro1234
GaTo napisał(a):

I tu się mylisz np ja gram sporo w dota ale oryginał mod do warcraft 3 the frozen throne Puszcza oczko

Qekuss
Tyle że tutaj nie chodzi o ty czy Ty lub ktoś inny gra w dote lub inną grę i zarazem w cultures. Tak jak Gato nakreślił chodzi o to że na taakim forum gracze lola czy doty czy też innej gry niechętnie będą chcieli szukać na takiej stronie innych gier lecz aby wymieniać się swoimi sugestiami o swoich grach.

Edytowane przez Qekuss dnia 10-06-2014 00:08

zkajo
Qekuss napisał(a):

Tyle że tutaj nie chodzi o ty czy Ty lub ktoś inny gra w dote lub inną grę i zarazem w cultures. Tak jak Gato nakreślił chodzi o to że na taakim forum gracze lola czy doty czy też innej gry niechętnie będą chcieli szukać na takiej stronie innych gier lecz aby wymieniać się swoimi sugestiami o swoich grach.

Tyle że idea portalu jest taka, że będą na nim ci którzy szukają nowych atrakcji w świecie gier, bo do takich właśnie ludzi ten portal będzie skierowany.

Qekuss
Uważam że czego innego dąży portal a co innego będzie robiłą jego społeczność

Neptun
zkajo napisał(a):

Qekuss napisał(a):

Tyle że idea portalu jest taka, że będą na nim ci którzy szukają nowych atrakcji w świecie gier, bo do takich właśnie ludzi ten portal będzie skierowany.

Ale zrozum,cultures nie jest "nową atrakcją" a strona ta o społeczność ludzi którym ta gra przypadła do gustu (tak z grubsza) ,i nie oszukujmy się jak ktoś "wychowany" na battlefield'ach i innych far cry'jach nie będzie zainteresowany culturesem Śmutno
x1

zkajo
Neptun napisał(a):

zkajo napisał(a):

Qekuss napisał(a):

Ale zrozum,cultures nie jest "nową atrakcją" a strona ta o społeczność ludzi którym ta gra przypadła do gustu (tak z grubsza) ,i nie oszukujmy się jak ktoś "wychowany" na battlefield'ach i innych far cry'jach nie będzie zainteresowany culturesem :(

Nie zgodzę się Puszcza oczko Znam wielu którzy odkrywają takie "perełki" po wielu latach gry w o wiele młodsze pozycje.

Wznawiam ponownie ofertę, jako że strona i forum już jest, a teraz powoli zaczyna się rozwijać. Przygotowujemy kupno maszyny na serwery DayZ, Red Orchestra i innych. Migruje do nas też jeden z klanów M&B. www.zabijczas.eu Proszę o dyskusję Puszcza oczko

Maurycy
Ja jestem za a nawet przeciw

RajTo
Assasmine napisał(a):

Ja jestem za a nawet przeciw

To się mówi tak: Jestem tak za, że nawet przeciw Rozwalony

AdamWladam
Nie jestem przekonany co do tego pomysłu.

Przejdź do forum: