Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Propozycja rozwoju portalu
|
|
ZbiRek |
Dodany dnia 02-05-2014 13:39
|
Główny administrator Punktów: 2740 Postów: 1562 Data rejestracji: 17.09.12 |
jakubek212121 napisał(a): A po co od razu przenosić tam całą stronę? Możnaby tam dać tylko podstawy tego co jest tutaj i linka do CN. Ewentualnie jak w ogóle nie chcecie tam być to sekcja Cultures może nas kierować od razu tutaj To właśnie zaproponował Proszak, ale zkajo pewnie nie będzie tym zainteresowany ;P Moja agencja: https://mayam.pl
|
|
|
zkajo |
Dodany dnia 02-05-2014 17:18
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 222 Postów: 122 Data rejestracji: 12.11.12 |
ZbiRek napisał(a): jakubek212121 napisał(a): A po co od razu przenosić tam całą stronę? Możnaby tam dać tylko podstawy tego co jest tutaj i linka do CN. Ewentualnie jak w ogóle nie chcecie tam być to sekcja Cultures może nas kierować od razu tutaj To właśnie zaproponował Proszak, ale zkajo pewnie nie będzie tym zainteresowany ;P Tego nie powiedziałem, można ponegocjować Idea jest jednak taka, by ci którzy grają w portalu w jedną grę, poznali drugich, i może zainteresowali się pozostałymi produkcjami dostępnymi na naszym portalu. Zrobimy tak, że kiedy portal powstanie, i będziecie widzieć jak się rozwija, zobaczycie czy warto do niego przystąpić czy nie Tak chyba będzie najlepiej Proszak: Teczkę dałem dla tego, że na wielu forach dostaję konstruktywną krytykę, a nie raz zdarzyły się też zlecenia pracy. Poznaję też ludzi którzy mają takie same zainteresowania co ja |
|
|
Proszak |
Dodany dnia 02-05-2014 17:40
|
Główny administrator Punktów: 4948 Postów: 1488 Data rejestracji: 17.09.12 |
Mamy podobne zainteresowania Za rok kończę liceum i oficjalnie będe mial zawod artysta plastyk Z tym ze ty preferujesz 3D, ja raczej tradycyjne kierunki jak rysunek, ale z grafiką komputerową tez ciągle mam doczynienia. Kiedys probowalem nauczyc sie operowac w blenderze ale jakos nie moglem sie w tym polapac, potem stracilem checi i juz do 3D nie wracalem. Akurat z twoich prac to najbardziej podobaly mi sie figurki i projekt strony internetowej z piwami, bo te rendery to takie sobie ;P |
|
|
GaTo |
Dodany dnia 02-05-2014 21:21
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 161 Postów: 164 Data rejestracji: 03.09.12 |
Średnio mi się wydaje żeby gracze Doty 2 i Lola widząc pod-forum 10 letniej gry obok zechcieli w nią grać. Migracja raczej by aktywności na forum nie poprawiła, wręcz przeciwnie. |
|
|
ZbiRek |
Dodany dnia 02-05-2014 21:22
|
Główny administrator Punktów: 2740 Postów: 1562 Data rejestracji: 17.09.12 |
GaTo napisał(a): Średnio mi się wydaje żeby gracze Doty 2 i Lola widząc pod-forum 10 letniej gry obok zechcieli w nią grać. Migracja raczej by aktywności na forum nie poprawiła, wręcz przeciwnie. Dokładnie tak to chciałem ująć. Moja agencja: https://mayam.pl
|
|
|
floro1234 |
Dodany dnia 09-06-2014 21:27
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 14 Postów: 12 Data rejestracji: 01.11.13 |
Gra o Tron moje pierwsze skojarzenie brakuje jeszcze tylko tego żebyście zaczęli się zabijać |
|
|
floro1234 |
Dodany dnia 09-06-2014 21:55
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 14 Postów: 12 Data rejestracji: 01.11.13 |
GaTo napisał(a): Średnio mi się wydaje żeby gracze Doty 2 i Lola widząc pod-forum 10 letniej gry obok zechcieli w nią grać. Migracja raczej by aktywności na forum nie poprawiła, wręcz przeciwnie. I tu się mylisz np ja gram sporo w dota ale oryginał mod do warcraft 3 the frozen throne |
|
|
Qekuss |
Dodany dnia 09-06-2014 23:51
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 1037 Postów: 453 Data rejestracji: 23.05.13 |
Tyle że tutaj nie chodzi o ty czy Ty lub ktoś inny gra w dote lub inną grę i zarazem w cultures. Tak jak Gato nakreślił chodzi o to że na taakim forum gracze lola czy doty czy też innej gry niechętnie będą chcieli szukać na takiej stronie innych gier lecz aby wymieniać się swoimi sugestiami o swoich grach. Edytowane przez Qekuss dnia 10-06-2014 00:08 |
|
|
zkajo |
Dodany dnia 10-06-2014 18:30
|
Qekuss napisał(a): Tyle że tutaj nie chodzi o ty czy Ty lub ktoś inny gra w dote lub inną grę i zarazem w cultures. Tak jak Gato nakreślił chodzi o to że na taakim forum gracze lola czy doty czy też innej gry niechętnie będą chcieli szukać na takiej stronie innych gier lecz aby wymieniać się swoimi sugestiami o swoich grach. Tyle że idea portalu jest taka, że będą na nim ci którzy szukają nowych atrakcji w świecie gier, bo do takich właśnie ludzi ten portal będzie skierowany. |
|
|
Qekuss |
Dodany dnia 10-06-2014 19:41
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 1037 Postów: 453 Data rejestracji: 23.05.13 |
Uważam że czego innego dąży portal a co innego będzie robiłą jego społeczność |
|
|
Neptun |
Dodany dnia 10-06-2014 22:31
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 1967 Postów: 1587 Data rejestracji: 26.03.14 |
zkajo napisał(a): Qekuss napisał(a): Tyle że tutaj nie chodzi o ty czy Ty lub ktoś inny gra w dote lub inną grę i zarazem w cultures. Tak jak Gato nakreślił chodzi o to że na taakim forum gracze lola czy doty czy też innej gry niechętnie będą chcieli szukać na takiej stronie innych gier lecz aby wymieniać się swoimi sugestiami o swoich grach. Tyle że idea portalu jest taka, że będą na nim ci którzy szukają nowych atrakcji w świecie gier, bo do takich właśnie ludzi ten portal będzie skierowany. Ale zrozum,cultures nie jest "nową atrakcją" a strona ta o społeczność ludzi którym ta gra przypadła do gustu (tak z grubsza) ,i nie oszukujmy się jak ktoś "wychowany" na battlefield'ach i innych far cry'jach nie będzie zainteresowany culturesem |
|
|
zkajo |
Dodany dnia 17-10-2014 14:47
|
Neptun napisał(a): zkajo napisał(a): Qekuss napisał(a): Tyle że tutaj nie chodzi o ty czy Ty lub ktoś inny gra w dote lub inną grę i zarazem w cultures. Tak jak Gato nakreślił chodzi o to że na taakim forum gracze lola czy doty czy też innej gry niechętnie będą chcieli szukać na takiej stronie innych gier lecz aby wymieniać się swoimi sugestiami o swoich grach. Tyle że idea portalu jest taka, że będą na nim ci którzy szukają nowych atrakcji w świecie gier, bo do takich właśnie ludzi ten portal będzie skierowany. Ale zrozum,cultures nie jest "nową atrakcją" a strona ta o społeczność ludzi którym ta gra przypadła do gustu (tak z grubsza) ,i nie oszukujmy się jak ktoś "wychowany" na battlefield'ach i innych far cry'jach nie będzie zainteresowany culturesem :( Nie zgodzę się Znam wielu którzy odkrywają takie "perełki" po wielu latach gry w o wiele młodsze pozycje. Wznawiam ponownie ofertę, jako że strona i forum już jest, a teraz powoli zaczyna się rozwijać. Przygotowujemy kupno maszyny na serwery DayZ, Red Orchestra i innych. Migruje do nas też jeden z klanów M&B. www.zabijczas.eu Proszę o dyskusję |
|
|
Maurycy |
Dodany dnia 17-10-2014 16:13
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 671 Postów: 337 Data rejestracji: 15.07.14 |
Ja jestem za a nawet przeciw |
|
|
RajTo |
Dodany dnia 17-10-2014 21:15
|