Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Wiersz
|
|
RajTo |
Dodany dnia 18-09-2017 01:39
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 2 Punktów: 4438 Postów: 2517 Data rejestracji: 12.05.13 |
Noc jest ciemna, wokół pełno mrocznych istot, demonów straż natychmiast biegnijcie do dzwonów wezwijcie guślarza i chorążych z naszych włości idziemy na wojnie w imię sprawiedliwości proszak okrutny władca wydał rozkaz niesprawiedliwy a namówił go do tego adam który wypomniał me winy może trochę naspamiłem, ale mam troche godności i stawiam się waszej niesprawiedliwości wrzucili mnie do jednego worka z najgorszymi szubrawcami ale adam za ten czym na stosie się spali taki santor obraża papieża i innych ludzi a proszak nic z tym nie zrobi i ode mnie punkty wyłudzi morał jest taki że trzeba proszaka obalić wszczynamy bunt by z tronu go zwalić żądam zdjęcia ze mnie rangi spammera bo ten wyrok w sobie niesprawiedliwość zawiera nic na mnie nie macie,ja jestem niewinny jak zacznę palić was na stosie od odpokutujecie za swe czyny Edytowane przez RajTo dnia 18-09-2017 01:53 |
|
|
AdamWladam |
Dodany dnia 19-09-2017 18:18
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 1441 Postów: 679 Data rejestracji: 28.09.14 |
Spójrzcie no spójrzcie jakiż to sknera Pierwiej zawinia na sroższą kare A gdy już lżejsze baty odbiera Oburzony jak gdyby nie zawinił wcale Rzuca się na tego co mu sprawił karę Na bohatera jakiego miarę się przy tym plasując Męczennika! Plując, nie zalejesz pustyni ni przepłoszysz strażnika. Słońce wtłacza moc życiodajną w ziemię
I ją zawija w złociste pierścienie Słońce i cebula podobne do siebie. Bo cebula ziemskim słońca jest wcieleniem Jam jest cebula, jam słońce z ziemi zrodzone Zapłaczcie gdy Me kręgi będą obnażone. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |