Zobacz temat

Drukuj temat
Liczymy do 10000
StachuMMV
7758 Wikingów jedzących Galów

Discord: jamilr_

bjarni
7759

Joz
7760 rok, republika latających wiewiórek zrzuca bombę atomową na hiroszime i nagasaki w celu przyspieszenia kapitulacji ludzi w 7 wojnie międzygatunkowej

Wydobył mnie z dołu zagłady i z kałuży błota, a stopy moje postawił na skale i umocnił moje kroki

bjarni
7761

Joz
7762 rok, wiewióry przejmują władzę nad całą kulą ziemską i rozpoczynają masową eksterminację ludzkości w obozach zagłady

Wydobył mnie z dołu zagłady i z kałuży błota, a stopy moje postawił na skale i umocnił moje kroki

Joz
7763 rok, przybywają posiłki z Marsa pod przewodnictwem Hadolfa Atlera, osiadają w Włocławku i rozpoczynają walkę z okupantem

Joz
7764 rok, w wyniku użycia najnowocześniejszych krabinków JD-2137 udało się pokonać związek socjalistycznych republik latających wiewiórek, Hadolf Atler zostaje nowym władcą Ziemi wprowadzając monarszę absolutną

Joz
7765 rok, Hadolf Atler obchodząc swoje 317 urodziny zachorował na raka cipy i zdechł, na ziemi panuje anarchia, powstaniu biednych chłopów uciśnonych przez Hadolfa przewodzi Jozenkow 2 Wielki

bjarni
7766

Rumu
7767

bjarni
7768

Joz
7769

bjarni
7770

Ares
7771

bjarni
7772

Ares
7773

bjarni
7774

Joz
7775 rok - użytkownicy culturesnation.pl nadal nie doliczyli do 10 000

bjarni
7776

Rumu
7777

Przejdź do forum: