Zobacz temat
Wydawca gry ÓCŚ
|
|
Remik |
Dodany dnia 10-10-2013 23:19
|
Główny administrator Punktów: 2495 Postów: 550 Data rejestracji: 17.09.12 |
Ostatnim czasem korespondowałem z paroma osobami. Chciałem się dowiedzieć jak najwięcej na temat wewnętrznego edytora. Po nie udanej próbie porozumienia się z niemcami. Zwróciłem się w stronę polskiego dystrybutora... Jednak i to nie pomogło. Odpowiedź od nich dostałem w ciągu jednego dnia (gdzie od niemcow dluuuzej, rozumiem w koncu to dalej hihi), bardzo mili ludzie. Poszukali dla mnie pare rzeczy choć wcale nie musieli. Niestety i tak nie posiadają oni żadnego egzemplarza "interiala" i nawet nie wiedzieli za bardzo o co mi chodzi. Wię jeśli ktoś ma zamiar do nich pisać w tej sprawie to może, ale to chyba nie ma sensu... Bo nie wydaje mi się, że mnie oszukują. A na to, że interiala dają tylko niemcom napisali mi, że to pewnie blokada regionalna Co bylo dosyc śmieszne dla mnie |
|
|
evo |
Dodany dnia 11-10-2013 00:35
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 661 Postów: 377 Data rejestracji: 31.08.13 |
To nie jest tak że blokada regionalna a raczej coś typu firma -> dystrybutorzy z tym że tylko ta pierwsza ma dostęp do edytora, i byś musiał pisać do nich. Mi odpisali że nie mogą udostępnić tego edytora ale powodów nie podali. |
|
|
Ziomus |
Dodany dnia 11-10-2013 08:48
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 1 Punktów: 1470 Postów: 361 Data rejestracji: 29.10.12 |
Dajcie spokój... Wszyscy wiemy, że pragniecie tego interala jak miliona euro ale starajcie się używać tego, co już osiągnęliśmy - NOTATNIKOWANIE RULEZZ Moja mama powiedziała, że mogę zostać kim zechcę... Zostałem krzesłem. |
|
|
ZbiRek |
Dodany dnia 11-10-2013 14:55
|
Główny administrator Punktów: 2740 Postów: 1562 Data rejestracji: 17.09.12 |
Niemcy wyraźnie napisali w temacie na forum niemieckim, którego teraz znaleźć nie mogę że: - Interalny edytor jest tylko 1 i jest na płycie CD. - Ma swoje pudełko i po zainstalowaniu go na komputerze, płytę odsyłają. - Edytor mają tylko zaufane osoby, czyli przede wszystkim NIEMCY, bo Niemiec z Niemcem się dogada (chodzi o ewentualne kopie płyty). Moja agencja: https://mayam.pl
|
|
|
RajTo |
Dodany dnia 11-10-2013 22:48
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 2 Punktów: 4438 Postów: 2517 Data rejestracji: 12.05.13 |
Cepy nie chcÄ… kontynuowac takiej zajeb** gierki ;\ |
|
Przejdź do forum: |