Zobacz temat
Cultures Patch
|
|
Dzejkaci |
Dodany dnia 03-12-2018 19:52
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 1559 Postów: 227 Data rejestracji: 23.06.13 |
Temat informacyjny do patcha, tutaj bedziemy gadać o tym co zrobilismy żeby poznać wasze opinie, możecie dalej proponować co jeszcze zmienić. Jeżeli chodzi o zmianę obrażeń to mamy coś takiego: (stary wykres broni, który macie obecnie w grze jest w poprzednim temacie) i.imgur.com/X7gTOch.png - zmiany dotyczyly głównie boosta dla żelaznych pancerzy i włóczni - zamysł był taki by dać żelaznej włóczni dobre przebicie żelaznych pancerzy w porównaniu do mieczy, które są skuteczne przeciwko zbrojom skórzanym - dodatkowo zrobilismy z drewnianej wloczni dobrą tanią broń do szybkich rushów, bo mają dobry dmg na słabe pancerze - znacząco obniżyliśmy dmg do budynków i katapult każdej broni (+ jeszcze zwiekszymy hp wieżom, ale to potem) - plus jeszcze kaftan jest po prostu lepszą zbroją bo robi się go trudniej od skórzanej no i te katapulty, jeszcze z nimi nic nie robiliśmy, bo tam jest parę fajnych opcji, np. mogę zwiekszyc zasięg zwiekszyc wytrzymalosc zwiekszyc dmg wyłączyć zabijacie przyjaznych jednostek (op) i sie zastanawiam wlasnie jak zrobic z katapult dobre narzędzie oblężnicze, ale nie można też przesadzić, bo katapulty w grupie mogą być za mocne + opcja z brakiem zabijania przyjaznych jednostek jest zbyt op wg nas dajcie znac co sadzicie TAKI CH*UJ GRAM W DESTINY I JESTEM ULANY |
|
|
Joz |
Dodany dnia 03-12-2018 20:06
|
Główny administrator Punktów: 5971 Postów: 1318 Data rejestracji: 04.05.13 |
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wydobył mnie z dołu zagłady i z kałuży błota, a stopy moje postawił na skale i umocnił moje kroki
|
|
|
MrKatrioPL |
Dodany dnia 03-12-2018 20:10
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 9 Postów: 7 Data rejestracji: 10.08.16 |
Jeśli chodzi o katapulty - dobry pomysł, tylko zwiększyć koszt produkcji |
|
|
Rumu |
Dodany dnia 04-12-2018 12:21
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 2031 Postów: 556 Data rejestracji: 16.12.16 |
Jozenkow Wyżej #2 Drukuj posta Dodany dnia 03-12-2018 19:06 Awatar Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 5507 Postów: 1200 Data rejestracji: 04.05.13 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wydobył mnie z dołu zagłady i z kałurzy błota, a stopy moje postawił na skale i umocnił moje kroki Oceń ten post : |
|
Przejdź do forum: |