Zobacz temat
jak zrobic własną nazwe bohatera ?
|
|
doktor geralt |
Dodany dnia 04-05-2020 03:34
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 18 Postów: 2 Data rejestracji: 08.02.19 |
wytłumaczy mi ktoś jak zrobić własną nazwe bohatera ? |
|
|
Mikulus |
Dodany dnia 04-05-2020 09:49
|
Główny administrator Punktów: 940 Postów: 461 Data rejestracji: 30.07.16 |
Wchodzisz w strings.ini i wpisujesz tam coś takiego: stringn ID "Imię" Zamiast ID wpisujesz oczywiście jakąś liczbę, a zamiast 'Imię' wpisujesz imię bohatera. Na przykład: stringn 100 "Bjarni" Zapisujesz strings'y i otwierasz plik misc.inc, a następnie wpisujesz tam coś takiego: [misc_humannames] setname ID ID Zamiast ID znowu wpisujesz liczby (Najlepiej dwa razy wpisać tą liczbę, która została zapisana wcześniej w strings.ini). Na przykład: [misc_humannames] setname 100 100 Zapisujesz plik misc.inc i otwierasz staticobjects.inc. Wybierasz jednostkę, która ma mieć to imię, a następnie przypisujesz jej wcześniej użyte ID sethuman [gracz] [nacja] [jednostka] [x] [y] [ID] [KOD] Na przykład:sethuman 0 "viking" "hero_sword_BJARNI" 50 50 100 0 Wartość na niebiesko możesz zmienić na dowolną liczbę naturalną. Na koniec, żeby wszystko zadziałało, musisz wbić na naszego discorda: https://discordap...te/S3JTYnF Mam nadzieję, że pomogłem. Edytowane przez Mikulus dnia 04-05-2020 09:55 Bo oto ciemność okrywa ziemię i gesty mrok spowija ludy, a ponad tobą jaśnieje Pan, i Jego chwała jawi się nad tobą.
|
|
Przejdź do forum: |