Cookie Control - W związku z nowym prawem Unii Europejskiej jesteśmy zobligowani poinformować, że nasza strona używa Cookies (ciasteczek) do przechowywania informacji np. o tym kiedy się zalogowałeś. Używają tego wszystkie strony w internecie, natomiast obywatele Euro-landu muszą zostać o tym poinformowani drugi raz i kliknąć przycisk \"Akceptuj cookies\".
Ostrzeżeń: 0 Punktów: 29 Postów: 29 Data rejestracji: 07.12.12
Hej Właśnie znalazłem w sklepie play naszą najdroższą grę i mam wrażenie, że nikt tu tego nie zauważył. Sterowanie jest w teorii do kitu, ale po 4h gry na telefonie już się przyzwyczaiłem. Można podpiąć myszkę, ale działa ciuuut inaczej niż na PC. Pytanie brzmi: Czy istnieje opcja modowania tejże gry w sposób niewykrywalny dla systemu gry? Udało mi się podmienić na bieżąco wyłącznie archiwum z grą, do którego wsadziłem "Bitwę o Akkon" i po przeładowaniu gry, zassało tę mapę (niestety nie działała prawidłowo). Problem w tym, że po ponownym uruchomieniu gry, gra znowu zaczynała pobierać całą zawartość
Plądrujący proletariusze całego świata!!
ŁĄCZCIE SIĘ!!
Ostrzeżeń: 0 Punktów: 29 Postów: 29 Data rejestracji: 07.12.12
Kupiłem impulsywnie, kiedy tylko go zobaczyłem w sklepie Gram na S10+ i jedyne co mnie wciąż denerwuje to przewijanie i zaznaczanie naprawdę małych przycisków. Nie dekompilowałem .apk, a modyfikowałem .obb
Plądrujący proletariusze całego świata!!
ŁĄCZCIE SIĘ!!