Zobacz temat
problemy w edytorze
|
|
mateusz18wro |
Dodany dnia 08-01-2014 18:14
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 3 Postów: 1 Data rejestracji: 08.01.14 |
Witam wszystkich , mam problemy w edytorze w wyprawie na północ , jestem fanem gry i przeszedłem już 8 cud świata i inne części serii , więc pora tworzyć coś nowego - własne mapy , i tu się zaczyna problem , w wyprawie na północ robię mapkę i chciałem zrobić możliwość grania bizancjum . Gdy rozstawiłem kobiety( z bizancjum) i przetestowałem mapkę w trakcie pracy nad nią to się okazało , że kobiety nie mogą się żenić , jest na to jakiś trick ??????? , i czy po prostu jak postawię sobie '' ludzi z bizancjum'' to czy komp mi skuma że mogę w trakcie rozgrywki budować tylko budynki bizancjum ( gram bizancjum , nie wikingami , o to mi chodzi )??????? prosze bossów modowania o pomoc . z góry dzięki |
|
|
RajTo |
Dodany dnia 08-01-2014 18:25
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 2 Punktów: 4438 Postów: 2517 Data rejestracji: 12.05.13 |
Jeśli dobrze zrozumiałem to chcesz zrobić grywalną mapke Bizantyjczykami. Otóż nie da się w normalnym edytorze ustawić granie bizantyjczykami (mozna tylko wikingami). Da się to zmienić za pomocą skryptów, ale to jest trudne Jeśli chcesz sie bawic w skrypty to na stronie glownej masz zakładke "Poradniki i Tutoriale" Miłej zabawy ze skryptami |
|
|
Dzejkaci |
Dodany dnia 09-01-2014 16:57
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 1559 Postów: 227 Data rejestracji: 23.06.13 |
ale można zmienić .c2m na dat ale to nie moja broszka mam nadzieje że uda ci sie zrobić mapke z bizancjum] |
|
|
ZbiRek |
Dodany dnia 13-01-2014 18:20
|
Główny administrator Punktów: 2740 Postów: 1562 Data rejestracji: 17.09.12 |
Jak złapię chęć do życia i nie skoczę z mostu to nakręcę wideo poradniki w oparciu o te pisemne, pewnie będzie łatwiej zrozumieć Moja agencja: https://mayam.pl
|
|
Przejdź do forum: |