Cookie Control - W związku z nowym prawem Unii Europejskiej jesteśmy zobligowani poinformować, że nasza strona używa Cookies (ciasteczek) do przechowywania informacji np. o tym kiedy się zalogowałeś. Używają tego wszystkie strony w internecie, natomiast obywatele Euro-landu muszą zostać o tym poinformowani drugi raz i kliknąć przycisk \"Akceptuj cookies\".
Ostrzeżeń: 0 Punktów: 35 Postów: 9 Data rejestracji: 04.01.21
Witam! na mapie PDP 01: Wróg na naszej ziemi , nie mam mozliwosci przejscia jej... Wrog zostal zrownany z ziemia, a misjia aby go pokonac nie zostala zaliczona Mapa zostala przeszukana dokladnie, badajac czy nie ma jakis zywych ludzi wroga, nic oczywiscie nie znalazlem Ten blad albo moja nie uwaga , uniemozliwia przejscie dalej fabuly, a jest ona bardzo ciekawa... Moze ktos pomoc? Najlepiej tworca mapy Jozenkow (sorrki jesli zle napisalem)
Punktów: 5971 Postów: 1318 Data rejestracji: 04.05.13
Posterunki wroga składają się z trzech osobnych graczy, aby misja się zaliczyła trzeba zniszczyć wszystkie trzy co do jednego cywila , prawdopodbnie musi latać gdzieś po mapie jakiś niedobitek polecam użyć mapy z menu i wyłączyć tło, zostawić żeby pokazywało samych ludzi i szukać czerwonego koloru na mapie aby go znaleźć. Odkryj też całą mapę, może gdzieś w "mgle wojny" się ukrywa.
Zwoju nie musisz odnajdywać, on jest tak jakby u Hatchiego, po pokonaniu wroga po prostu podejdź do kopalni.
Mapę na pewno da się przejść i ta misja z pokonaniem wroga działa, sam ją przechodziłem i inni też
Życzę powodzenia w graniu kampanii, spoko słyszeć, że ktoś gra w moją kampanie i jak jeszce bedziesz miał jakies pytania to pisz tutaj, a jak chcesz żebym zoabczył wiadomość na pewno, bo czasem tu nie wchodzę, to pisz na discordzie: jozenkow#2837
Wydobył mnie z dołu zagłady i z kałuży błota, a stopy moje postawił na skale i umocnił moje kroki