Zobacz temat
Panzer General Online
|
|
ZbiRek |
Dodany dnia 13-02-2014 15:08
|
Główny administrator Punktów: 2740 Postów: 1562 Data rejestracji: 17.09.12 |
Twórca Culturesów i Settlersów coraz bardziej idzie na łatwy hajs, znacie Cultures Online? Moim zdaniem nie wypał, gra to typowy MMOG i w ogóle nie przypomina normalnego Culturesa, chyba że chodzi o grafikę. Tym razem twórcy Culturesów postanowili zrobić kolejną grę przeglądarkową - razem z Ubisoftem. Gra nazywa się Panzer General Online. Nie mam zbytnio siły na to żeby w ogóle sprawdzać czy ta gra jest grywalna, więc gdyby komuś chciało się ją przetestować i napisać co nie co o niej byłbym bardzo z tego powodu zadowolony Gdyby jeszcze ktoś nie wiedział, jedną z gier Funatics jest UfoOnline, w nią też nie grałem i raczej nie zamierzam. Z gier wyżej wymienionych grałem tylko w Cultures Online, lecz śmiem twierdzić, że content tej gry jest dobry, ale znudziła mi się po pół godziny gry, więc sądzę, że nie warto nawet zaczynać w nią grać. (Wszystkie gry są w języku angielskim) Pozdrawiam, ZbiRek Moja agencja: https://mayam.pl
|
|
|
evo |
Dodany dnia 13-02-2014 16:20
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 661 Postów: 377 Data rejestracji: 31.08.13 |
Z tego co widzę kolejna gra typowo "Zarobkowa", dodatkowo content podobny do cultures online. Tego typu gry są bardziej grami dłuoterminowymi i opierającej się na klasowaniu graczy na bogatszych i biedniejszych. Nie rejestrowałem się na tej grze bo jak dla mnie szkoda czasu. To tyle odemnie. |
|
|
Krway |
Dodany dnia 13-02-2014 19:22
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 131 Postów: 85 Data rejestracji: 18.11.12 |
Kiedyś patrzyłem na te gry tego studia ale nie są one za bardzo porywające :/ A tak po za tym pewnego dnia buszując w internecie znalazłem dość ciekawy projekt Polskiej gry MMORPG tworzonej przez 3-4osobowy zespół z Opola gra na tym stopniu wydaje się bardzo ciekawa z resztą występują w niej wikingowie co ostatnio rzadko się zdarza w grach link: https://wspieram.to/815-battle-of-cultures-gra-mmorpg.html Edytowane przez Krway dnia 13-02-2014 19:34 |
|
Przejdź do forum: |