Zobacz temat
Oficjalne strony WnP i 8CÅš
|
|
Proszak |
Dodany dnia 15-08-2014 22:01
|
Główny administrator Punktów: 4948 Postów: 1488 Data rejestracji: 17.09.12 |
Być może niektórzy już je widzieli, ale zapewne większość z was nie wiedziała o istnieniu "oficjalnych stron" do Wyprawy na Północ: http://nordland.c... Oraz 8 cudu świata: http://weltwunder... Aż dziw bierze, że jeszcze istnieją |
|
|
PastTime |
Dodany dnia 15-08-2014 22:37
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 28 Postów: 28 Data rejestracji: 26.11.13 |
Zwykle firmy wykupują adresy na stałe. Kiedyś była gra Konung, bardzo stara a stronę główną do dziś można znaleźć. Przykre jest raczej to, że w wielu przypadkach odwala się taką fuszerkę jak na powyższych linkach, o tych witrynach to sami właściciele zapomnieli. |
|
|
Proszak |
Dodany dnia 15-08-2014 23:30
|
Główny administrator Punktów: 4948 Postów: 1488 Data rejestracji: 17.09.12 |
Zapewne 12 lat temu nie wygladaly tak zle... |
|
|
Arrownarrow |
Dodany dnia 15-08-2014 23:57
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 27 Postów: 21 Data rejestracji: 14.08.14 |
O w mordę... to te strony jeszcze są i wgl. są??? Niech będą na wieki! Gierka kultowa to i myślę, że strony też mogą takie być. Phantom Lord Is Never Failed!!! Arrov is evil!
a tak to "So What" Głównie oręż dalekosiężna. Te.... frondibole np. dać do Culturesa mmmm miód ale nie wiem jak to zrobić bo nie lubię komplikacji w życiu (sam nie lubię) Co lubię: Prawdziwe maszyny czyli takie ze nawet są korby na wierzchu, para, sadza i dym z waszką zmieszany nie znam się na elektronice i tylko to że gram sobie w Bjarniego mi wystarczy. Z resztą plaga węży co to było? Czarna magia! Przez kogo i co? "Obłudę" i "Magazyn mód" Taktyka "Blitzkrieg" Kupiec: "Robin Hood" Jak sobie od czasu do czasu w to pogram to mogę się wyluzować jak chcę.... a reszta to wielkie. Since 2006 |
|
|
RajTo |
Dodany dnia 16-08-2014 19:17
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 2 Punktów: 4438 Postów: 2517 Data rejestracji: 12.05.13 |
Istnieją ? Ostatni news był 12 lat temu ;] |
|
|
Arrownarrow |
Dodany dnia 16-08-2014 20:02
|
Użytkownik Ostrzeżeń: 0 Punktów: 27 Postów: 21 Data rejestracji: 14.08.14 |
WSTYD I HAŃBA! NA STOS! Phantom Lord Is Never Failed!!! Arrov is evil!
a tak to "So What" Głównie oręż dalekosiężna. Te.... frondibole np. dać do Culturesa mmmm miód ale nie wiem jak to zrobić bo nie lubię komplikacji w życiu (sam nie lubię) Co lubię: Prawdziwe maszyny czyli takie ze nawet są korby na wierzchu, para, sadza i dym z waszką zmieszany nie znam się na elektronice i tylko to że gram sobie w Bjarniego mi wystarczy. Z resztą plaga węży co to było? Czarna magia! Przez kogo i co? "Obłudę" i "Magazyn mód" Taktyka "Blitzkrieg" Kupiec: "Robin Hood" Jak sobie od czasu do czasu w to pogram to mogę się wyluzować jak chcę.... a reszta to wielkie. Since 2006 |
|
Przejdź do forum: |