Zobacz temat

Drukuj temat
Oficjalne strony WnP i 8CÅš
Proszak
Być może niektórzy już je widzieli, ale zapewne większość z was nie wiedziała o istnieniu "oficjalnych stron"
do Wyprawy na Północ:

http://nordland.c...

Oraz 8 cudu świata:

http://weltwunder...

Aż dziw bierze, że jeszcze istnieją Puszcza oczko

PastTime
Zwykle firmy wykupują adresy na stałe. Kiedyś była gra Konung, bardzo stara a stronę główną do dziś można znaleźć.

Przykre jest raczej to, że w wielu przypadkach odwala się taką fuszerkę jak na powyższych linkach, o tych witrynach to sami właściciele zapomnieli.

Proszak
Zapewne 12 lat temu nie wygladaly tak zle...

Arrownarrow
O w mordę... Wielkie oczy Lol Wielkie oczy Puszcza oczko to te strony jeszcze są i wgl. są??? Wielkie oczy Niech będą na wieki! Gierka kultowa to i myślę, że strony też mogą takie być. Lol

Phantom Lord Is Never Failed!!! Arrov is evil!

a tak to "So What"

Głównie oręż dalekosiężna. Te.... frondibole np. dać do Culturesa mmmm miód Puszcza oczko ale nie wiem jak to zrobić bo nie lubię komplikacji w życiu (sam nie lubię)
Co lubię: Prawdziwe maszyny czyli takie ze nawet są korby na wierzchu, para, sadza i dym z waszką zmieszany Uśmiecha się nie znam się na elektronice i tylko to że gram sobie w Bjarniego mi wystarczy. Z resztą plaga węży co to było? Czarna magia! Rozwalony Przez kogo i co? "Obłudę" i "Magazyn mód" Taktyka "Blitzkrieg" Kupiec: "Robin Hood" Jak sobie od czasu do czasu w to pogram to mogę się wyluzować jak chcę.... a reszta to wielkie.

Since 2006

RajTo
IstniejÄ… ?

Ostatni news był 12 lat temu ;]

Arrownarrow
WSTYD I HAŃBA! NA STOS!

Phantom Lord Is Never Failed!!! Arrov is evil!

a tak to "So What"

Głównie oręż dalekosiężna. Te.... frondibole np. dać do Culturesa mmmm miód Puszcza oczko ale nie wiem jak to zrobić bo nie lubię komplikacji w życiu (sam nie lubię)
Co lubię: Prawdziwe maszyny czyli takie ze nawet są korby na wierzchu, para, sadza i dym z waszką zmieszany Uśmiecha się nie znam się na elektronice i tylko to że gram sobie w Bjarniego mi wystarczy. Z resztą plaga węży co to było? Czarna magia! Rozwalony Przez kogo i co? "Obłudę" i "Magazyn mód" Taktyka "Blitzkrieg" Kupiec: "Robin Hood" Jak sobie od czasu do czasu w to pogram to mogę się wyluzować jak chcę.... a reszta to wielkie.

Since 2006

Przejdź do forum: