O nie! Ta strona potrzebuje włączonej obsługi języka JavaScript !
Twoja przeglądarka nie obsługuje tego języka lub ma wyłączoną jego obsługę. Włącz wykonywanie kodu JavaScript w swojej przeglądarce internetowej, aby skorzystać ze wszystkich funkcji strony lub skorzystaj z programu obsługującego język JavaScript, np. Mozilla Firefox , Apple Safari , Opera , Google Chrome lub Windows Internet Explorer w wersji wyższej niż 6.
Cookie Control - W związku z nowym prawem Unii Europejskiej jesteśmy zobligowani poinformować, że nasza strona używa Cookies (ciasteczek) do przechowywania informacji np. o tym kiedy się zalogowałeś. Używają tego wszystkie strony w internecie, natomiast obywatele Euro-landu muszą zostać o tym poinformowani drugi raz i kliknąć przycisk \"Akceptuj cookies\".
Zobacz temat
AC:Unity
Qekuss
Dodany dnia 09-08-2015 23:26
Użytkownik
Ostrzeżeń: 0
Punktów: 1037
Data rejestracji: 23.05.13
Witam ludzie !!!
Chciałem się zapytać czy ktoś posiada ac unity i ma chęć zagrać ?
Chidoo
Dodany dnia 16-08-2015 13:43
Użytkownik
Punktów: 36
Data rejestracji: 16.08.15
Nie posiadam i mam pytanie czy nie powinieneś napisać tego na jakimś forum z Assassin's Creed ? Bo tutaj to bardziej ludzie posiadają Cultures :/
zkajo
Dodany dnia 16-08-2015 13:51
Użytkownik
Punktów: 222
Data rejestracji: 12.11.12
-FNaF- napisał(a):
Nie posiadam i mam pytanie czy nie powinieneś napisać tego na jakimś forum z Assassin's Creed ? Bo tutaj to bardziej ludzie posiadają Cultures :/
Niekoniecznie. Często ludzie grają w różne gry, i może akurat fajnie byłoby zagrać z kimś z forum, kto też Unity posiada. Proste.
Przejdź do forum:
Informacje, Dyskusje
Gra Online
Błędy, Problemy, Pytania - Ogólnie
Błędy, Problemy, Pytania - Edytor
Mapper Forum
Błędy, Problemy, Pytania - Gra
Gra w trybie Multiplayer
Rozgrywka
Turniej Majowy
Turnieje, Eventy - Newsy
Cultures Online - Pomoc